اسباب کشی در بارداری یکی از سختترین تجربههای اثاث کشی است. بهترین کار برای خانمهای باردار این است که اثاث کشی را به زمان قبل از تولد نوزاد خود موکول کنند. با این کار زمان کافی برای انجام تمام کارها وجود خواهد داشت. چراکه وجود یک نوزاد کوچک در زمان جابجایی بسیار سخت و دشوار است و یک تجربه پر تنش است. هنگام زمان بارداری نباید هیچ استرسی به شما وارد شود. در ادامه این مطلب از وب سایت اطلس بار به نکات مهم در اسباب کشی هنگام بارداری اشاره کردهایم. در ابتدا قبل از هرچیزی سعی کنید با مسئله جابجایی در زمان بارداری کنار بیایید و به خوبی استراحت کنید. به هیچ عنوان وسایل سنگین را بلند نکنید. بهترین راه برای خانمهای باردار استفاده از خدمات شرکتهای باربری است.
نکات مهم اسباب کشی در بارداری و دوران حاملگی
در ادامه به نکات مهمی که باید در زمان جابجایی انجام دهید، اشاره کردهایم:
برنامه ریزی درست
بارداری و استرس وضع حمل به خودی خود تنش زا است. حال تصور کنید که استرسهای جابجایی هم به آن اضافه شود. اما با کمی خلاقیت و تفکر میتوانید کاری کنید که کل این شرایط برای شما لذت بخش شود. اثاث کشی در زمان بارداری بیش از هر زمان دیگری نیازمند برنامه ریزی است. بنابراین حتما برنامه ریزی را روی کاغذ بنویسید و برای تمامی کارها یک زمان بندی مناسب داشته باشید. مطلب چک لیست اسباب کشی میتواند در این موقعیت به شما کمک کند. دسته بندی اصلی کارهایی که باید انجام دهید عبارتند از:
- جمعآوری وسایل خانه
- دریافت کمک از خانواده و شرکتهای باربری
- تمیز کردن خانه
- چیدمان وسایل
توجه به حفظ سلامتی از نکات مهم جابجایی در دوران بارداری
زمان اسباب کشی در بارداری توجه به حفظ سلامتی مادر اهمیت زیادی دارد. مادران باردار در این شرایط باید استراحت کافی و غذای مناسب داشته باشند و از انجام کارهای دشوار پرهیز کنند. هر زمان که احساس خستگی کردید، باید کار را رها کنید و ساتراحت نمایید. چراکه نباید فراموش کنید که شما در شرایط عادی نیستید. به همین دلیل نباید به خودتان سخت بگیرید. شما باید کارهای سبک مثل بسته بندی لوازم منزل و جابجایی اثاثیه سبک را انجام دهید. به هیچ عنوان جابجایی لوازم سنگین را انجام ندهید و وارد این مقوله نشوید
دریافت کمک از شرکتهای باربری
اسباب کشی در بارداری به تنهایی غیر ممکن است. بنابراین برنامه ریزی کنید و از افرادی که در این زمینه تخصص و مهارت دارند، کمک بگیرید. اگر زمان کافی دارید، برای بسته بندی وسایل، جمع آوری و دور ریختن اثاثیه اضافه میتوانید از دیگران کمک بگیرید. از دیگران بخواهید که در یک یا چند روز به خانه شما بیایند و با کمک آنها،وسایل را بسته بندی کنید. خجالت نکشید و برای کمک گرفتن پیش قدم شوید. برای بسته بندی وسایل سنگین مانند:
- بسته بندی اجاق گاز
- بسته بندی و حمل یخچال
- بسته بندی و جابجایی لباسشویی و ظرفشویی
- و …
از یک شرکت متخصص باربری کمک بگیرید و یک روز را برای انجام این کار مشخص نمایید.
اطلاع از خدمات پزشکی در محل جدید یکی از نکات مهم در زمان جابجایی هنگام حاملگی
قبل از جابجایی در حاملگی سعی کنید از خدمات پزشکی محله جدید مطلع شوید. در صورتی که مسافت زیادی را جابجا میشوید، یک پزشک جدید و یک بیمارستان مناسب برای دریافت خدمات پزشکی در بارداری و زایمان خود پیدا کنید تا به سلامتی بتوانید نوزاد خود را به دنیا آورید.
عدم استفاده از مواد شوینده
در زمان بسه بندی و جمع کردن وسایلتان برای اسباب کشی ممکن است بخواهید برخی از لوازم را با مواد شوینده بشویید. این مواد شوینده برای خانم باردار ممکن است آسیبهای زیادی را به همراه داشته باشد و سلامت نوزاد شما را به خطر بیندازد. حتی الامکان از مواد شوینده استفاده نکنید و در صورت استفاده از دستکش مناسب استفاده کنید.
خرید سیسمونی را به بعد از جابجایی موکول کنید
حتی اگر زمان تولد نوزاد شما نزدیک است و ممکن است 1 ماه بعد از اسباب کشی باشد، ما به عنوان یک مشاوره اسباب کشی به شما پیشنهاد میکنیم که خرید سیسمونی و وسایل بچه را برای بعد از جابجایی بگذارید. یکی از مزیتهای این کار این است که شما پول بیشتری ذخیره میکنید و هزینه باربری کمتری را میدهید. چراکه هرچه وسایل کمتری داشته باشید، پول کمتری را صرف حمل و جابجایی میکنید. همچنین با عدم خرید سیسمونی شما وقت کمتری صرف بسته بندی میکنید و زمان بیشتری برای کارهای دیگر خواهید داشت. در نهایت زمانی که اسباب کشی میکنید نسبت به موقعیت و فضا، ایده بهتری برای خرید سیسمونی خواهید داشت.
بسته بندی مدارک مهم
اسناد و مدارک مهم را قبل از جابجایی بسته بندی کنید. در دوران بارداری باید باید اسناد مربوط به دوران بارداری را در دسترس قرار دهید . این مدارک عبارتند از:
- آزمایشات مربوط به نوزاد
- مدارک و آزمایشهای پزشکی فرد باردار
- آدرس و شماره تلفن پزشک زنان و زایمان
- دفترچه بیمه
روز اسباب کشی آب زیاد بنوشید
در روز اسباب کشی خانمهای باردار باید صبحانه مقوی و پر انرژی بخورند. همچنین افراد باردار باید سعی کنند یک بطری آب همراه خود داشته باشند و در فاصله زمانی معینی آب بنوشند. اگر مسیر خانه جدید طولانی است در طول مسیر از همسر خود بخواهید که برتی مدت کوتاهی توقف کند و شما استراحت کوتاهی داشته باشید.
نکات مهم اسباب کشی در ماه آخر بارداری
اسباب کشی در ماه آخر تفاوت زیادی با ماههای ابتدایی بارداری دارد. در ماههای آخر بارداری شما سنگینتر شدهاید و به سختی راه میروید. همچنین ممکن است گاهی کمر دردهای مقطعی داشته باشید. به همین دلیل در این زمان که مجبور به جابجایی هستید، موارد زیر را رعایت کنید:
- به طور مرتب زیر نظر پزشک مخصوص وضعیت خود را چک کنید.
- کیف نوزاد که شامل وسایل ضروری خودتان و نوزاد است را آماده کنید. این کیف را جدا از سایر وسایل منزل قرار دهید و در ماشین باربری جای ندهید.
- جعبه ضروری که دارای وسایل مورد نیاز در شبهای اولیه بعد از اثاث کشی است را بسته بندی کنید و در دسترس بگذارید.
در کل بارداری و مراقبت از نوزاد در کنار دوستان میتواند سادهتر و هیجانانگیزتر باشد. شما میتوانید از تجربیات اثاث کشی در بارداری افراد دیگر مطلع شوید و از کمک آنها لذت ببرید و استفاده کنید. همچنین میتوانید در کانال مادران باردار حضور داشته باشید یا در کلاسهایی که در این زمینه وجود دارند، شرکت کنید. همچنین سعی کنید با محل جدید خود آشنا شوید و پیش از حمل اثاثیه در بارداری به خانه جدید با همسایهها آشنا شوید تا بتوانید در صورت لزوم از آنها کمک بگیرید. وجود دوستانی که در این زمان هوای شما را داشته باشند، میتواند بهترین دلگرمی برای شما باشد و شما با انرژی بیشتری جابجایی اثاثیه در بارداری را ادامه دهید.
اسباب کشی در سه ماهه دوم بارداری
برای جلوگیری از کمر درد در زمان اسباب کشی باید ابتدا بر روی دو زانوی خود بنشینید و به گونهای که پشت شما صاف باشد و جسم به شما نزیدک باشد، جسم را به خود نزدیک کنید و صاف بلند شوید. با این کار فشار کمتری به کمر شما وارد میشود. در زمان بارداری این نکته و مراقبتها را رعایت کنید و از مواد محرک مثل گرد و غبار دوری کنید. همچنین از انجام کارهای سنگین خودداری کنید.